Välkommen till DesmoRiders

Den exklusiva Ducati-klubben för passionerade motorcykelåkare som uppskattar italiensk design, maten, vinerna och livsstilen. För våra medlemmar är valet av Ducati en självklarhet och tillsammans ser vi till att få ut maximal glädje av våra hojar och vår körning.

Under varje säsong kommer vi att erbjuda våra medlemmar att delta på ett antal organiserade resor, några bankörningar samt andra events med koppling till Italien, racing eller andra aktiviteter som ger mervärde i vardagen. Utöver detta kommer vi att köra 2-3 gemensamma halv- och heldagsturer i månaden under perioden maj-oktober. I vårt kalendarium kan du hitta aktuell information om detta.

Italienresan – fjolårets höjdpunkt!

I oktober förlängde vi säsongen och flög till Italien närmare bestämt Bologna. Vilka toppendagar vi fick med bl a guidad tur i Ducati-fabriken och museet. Kvicksilvret låg på dryga 25 grader och vi fick en oförglömlig 2-dagars tur på inhyrda Duccar i området kring Gardasjön. En svårslagen avslutning på förra årets fantastiska hojsäsong?

Se bilder

Favorit i repris…japp, vi talar om Gotlandsresan

Förra året var vädergudarna med oss när det var dags för vår första klubbresa i maj 2014. 20 grader, klarblå himmel, egen bandag och konstanta leenden hela helgen. Så kan man summera förra årets Gotlandsweekend. Ni medlemmar som missade detta förra året, nu får ni en ny chans. Skynda er att boka in 20-23 maj 2015!

OBS! FULLBOKAT!

Roslagstrippen 27-28 juni Tvådagars äventyr med skruv

Under ledning av Major Robertsson utforskar vi kurviga mil i Roslagen med omnejd. Obligatoriska glasspauser och trevliga lunchstopp kommer att varvas med V-twin körning på vägar som ibland slår knut på sig själva. Övernattning på hemlig ort med en utsökt gemensam middag i familjär Desmo-anda på kvällen.

Boka nu!

'