Om oss

ducati-monsterJag och en god vän spontanköpte varsin Ducati Monster sensommaren 2012 efter 5 års uppehåll. Vi hade bara kört japanska sporthojar tidigare och det första som slog oss var hur det kunde vara så kul att köra en motorcykel som hade betydligt mindre effekt än våra tidigare? Det fanns en charm och en magi med Ducati som ingen av oss upplevt tidigare.

Hur hade jag kunnat missa detta varumärke under mina tidigare 16 mc-säsonger? Eller är det så att det krävs en viss mognad innan man plötsligt en vacker dag börjar uppskatta Ducati?

Våren därpå hoppade ytterligare en kompis på och köpte sig en Streetfighter och 2013 tog hojåkningen verkligen fart. Det blev över 500 mil och motorcykelåkningen har nog aldrig varit roligare. Detta smittade av sig bland fler vänner och bekanta som började intressera sig för Ducati’s underbara hojar under hösten och några av dessa slog till och köpte sig en egen italiensk skönhet.

Samtidigt under hösten började idéen om en liten, exklusiv Ducati-klubb växa fram och strax innan årskiftet hade vi konceptet klart.

  • Desmoriders’s fokuserar på kvalitativ körning och välorganiserade events.
  • Passion för Ducati och inspirerande körning är våra ledord.
  • Vi influeras av Italien och den italienska livsstilen med värme och gemenskap.
  • Våra medlemmar har rätt inställning till motorcykelåkning och vi är ett ”team” som visar hänsyn till varandra och andra medtrafikanter.
  • Max antal medlemmar är 25. Detta är och kommer att förbli en exklusiv Ducati-klubb.
Den 20 februari 2014 har vi officiell invigning av Desmoriders Sthlm på
MC Collection i Sollentuna

Senaste nytt

'